InslijpCentrale Groningen

- Korting

bonus malus
Korting op meer voor online terugkerende opdrachtgevers

Profiteer van extra korting op de reguliere inslijptarieven.
Heeft u een grote partij inslijpopdrachten of bent u een regelmatig terugkomende aanbieder hiervan dan kunt u profiteren van extra korting op onze reguliere inslijptarieven.

Hoe het werkt:
U betaalt altijd het normale inslijptarief, heeft u het aantal online aangeboden inslijpopdrachten bereikt om in aanmerking te komen voor de bonus korting dan wordt deze korting door ons maandelijks op uw rekening teruggeboekt.
Wat moet u hiervoor doen, u dient wel een account aan te maken aan te maken en ingelogd te zijn wanneer u de orders online plaatst en betaald. verder hoeft u zelf niets te doen, wij houden de aantallen voor u bij en u ontvangt hiervoor maandelijks via e-mail een credit factuur.
Handling-/ verzendkosten zijn uitgesloten van de kortingsregeling/ uitbetaling.

Aantal orders:
Korting:
Omschrijving:
0 - 50
0%
normaal tarief, geen bonuskorting over dit aantal orders
51 - 100
5%
bonuskorting over dit aantal online orders vanaf 51 t/m 100
101 -200
10%
bonuskorting over het aantal online orders vanaf 101 t/m 200
201 & meer
20%
bonuskorting over het aantal orders vanaf 201

Spelregels:
Alleen online aangeboden en online vooruitbetaalde inslijpopdrachten tellen mee voor deze bonus korting.
De opdrachten dienen tevens in een aaneengesloten periode van drie opvolgende kalendermaanden te zijn aangeboden, indien er een kalendermaand niets wordt aangeboden vervallen de voorgaande reeds aangeboden aantallen en staat de "bonus-teller" weer op nul.

Voorbeeld -1-
U plaatst in de maand maart 20 orders, in april 25 orders en in mei 10 orders. Dit is een totaal van 55 orders welke in opvolgende maanden zijn geplaatst, de eeste 50 orders zijn zonder korting, de overige 5 orders vallen in de 5% korting. U ontvangt dan in de eerste week van juni een credit factuur berekend over deze 5 orders en een contante uitbetaling hiervan op uw rekening.
Om voor een hoger percentage in aanmerking te komen dient u nu wel in de opvolgende maand juni en de daarop volgende aaneengesloten maanden een aantal online orders te plaatsen.

Voorbeeld -2-
U plaatst in de maand maart 20 orders, in april 25 orders en in mei 10 orders. Dit aantal wordt dan verwerkt zoals in voorbeeld -1-  
Alleen nu plaatst u in de maand juni helemaal geen orders, maar wel 30 orders in juli.
Doordat dit geen aaneengesloten periode is ontstaat er een gat in de korting opbouw en komen de reeds eerder aangeboden orders als aantal te vervallen. Door het gat staat de teller op 30 orders i.p.v. op 85 orders.